Resum del mes de març 2014

El mes de març ha estat relativament càlid i sec. A pesar del fred que va fer la darrera setmana, la temperatura mitjana s'ha quedat en 9,6ºC que és un valor 4 dècimes superior al mitjà per al tercer mes de l'any. Quant a la precipitació, els 11 dies de pluja han donat poc de sí, en concret un total de 39 mm. El dia amb la precipitació més alta va ser el 25 que va registrar 9,2 mm i la primera tempesta de la temporada d'estiu.

 

Bàsicament el temps predominat ha sigut l'anticiclònic i, encara que març sol ser un mes tradicionalment ventós, enguany tan sols ha fet acte de presència la primera setmana del mes. Podem destacar fins i tot les brises marines que feren acte d'aparició durant els dies d'estabilitat i en les entrades de llevant els dies 12-13 i 30 del mes. Dels pocs dies amb vents forts, destaquem els 125,5 km/h que es va registrar el dia 4 del mes.

Resumint, març ha estat un mes atípic, ja que no han acompanyat els elements característics com són la pluja i el vent. Tornem a remarcar el fet que continuem sense tenir cap episodi de pluges generals des del mes de juny de l'any passat.

Temperatures extremes diaries - Març 2014
Temperatures extremes diaries - Març 2014

Escribir comentario

Comentarios: 0